Mat & Dryck

Gastropub med ölprofil och fokus på god mat från bra råvaror.

"Vi följer Folkhälsomyndighetens råd & rekommendationer för gäster boende på hotellet och i restaurangen för att begränsa smittspridning av Covid-19"

Öltappen drivs av riktiga ölfrämjare. Den har således ett svårslaget sortiment av kvalitetsöl och i tapplinjens 12 kranar varieras konstant nya, roliga och spännande öl. Med fin fingertoppskänsla har de även valt ut ett ordentligt och rikt utbud av såväl vin som whiskey, congac, rom och annat kul från dryckesvärlden.

På menyn hittar du ost & chark samt god, vällagad mat från bra råvaror. Moule frites, Öl tappens Burgare, Öltappens Kalvytterfilè eller varför inte en Smörstekt Gösfilè är bara några av de klassiker som serveras. "Som vi själva skulle velat ha det om vi gick ut" är mottot, vilket du märker så snart du kliver innanför dörren. 

PAKETERAD FRUKOST!
Tillfälligt nu under rådande situation med Corona serveras paketerad frukostpåse enskilt till dig som gäst. 

Öppettider frukost
Mån - fre:  6.00-09.00
Lör - sön:  8.00-10.00  

Öppettider kväll (under rådande situation kan öppettiderna variera något)
Mån - tor: 17.30 - 21.300 
Fredag:     16.00 - sent 
Lördag:     11:30- sent från kl. 12.00 serveras "Shoppinglunch"
Söndag:     Stängt
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.